Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

LK970 donosi True 4K UHD, projekciju u 8,3 megapiksela i izvor

BlueCore lasera od 5.000 lumena, trajnosti 20.000 sati

BenQ LK970

BenQ donosi naprednu 4K razlučivost sa svojim laserskim projektorom BlueCore za neusporedive performanse

LK970 donosi True 4K UHD, projekciju u 8,3 megapiksela i izvor BlueCore lasera od 5.000 lumena, trajnosti 20.000 sati.

BenQ, vodeći globalni DLP brend, danas je ponosno predstavio laserski projektor LK970 BlueCore, koji objedinjuje najnovija dostignuća na području projekcijske tehnologije: puna 4K razlučivost i izvor laserskog svjetla koji nije potrebno održavati. LK970 pomoću lasera proizvodi sliku zapanjujuće kvalitete i svjetline od 8,3 milijuna piksela. Uređaj nije potrebno održavati, a mogućnosti projiciranja i instalacije su fleksibilne.

 

“LK970 donosi vrhunsko dostignuće tvrtke BenQ na području tehnologije prikaza”, rekao je Pete Wang, predsjednik odjela BenQ Europe. "Uz 4K razlučivost i BlueCore lasersku projekciju, LK970 vrhunska je platforma za prikaz na velikom zaslonu za simulatore, kina, prezentacijske dvorane, muzeje i galerije."

 

Dugotrajna, spektakularna 4K kvaliteta slike
Opremljen vrhunskim 4K UHD DMD-om, LK970 pruža stvarnu razlučivost 3.840x2.160 s 8,3 milijuna piksela za zapanjujuću kvalitetu slike. LK970 pruža visoku svjetlinu od 5.000 lumena pomoću BlueCore lasera i nevjerojatan kontrast 100.000:1. Tu je i sustav dvobojnog diska za optimalnu RGBY paletu boja poboljšanog intenziteta, balansa i vjernosti reprodukcije. Iznimna boja, svjetlina, kontrast i razlučivost projektora LK970 usavršeni su sofisticiranim poljem leća optimiziranih za 4K, koje pružaju savršenu čistoću prikaza.

 

Laserska pouzdanost i upotreba bez održavanja
Uz 20.000 sati savršenih performansi bez zamjene žarulje, LK970 radi besprijekorno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu u komercijalnim i profesionalnim primjenama. Hermetički zaštićen od prodiranja prašine i degradacije slike, optički pogon i laserski izvor projektora LK970 projektirani su za dugotrajan rad i iznimnu izdržljivost. Projektor dolazi s naprednim sustavom hlađenja kruženjem tekućine za vrhunsku pouzdanost i tišinu, bez bučnih ventilatora.

 

Iznimna fleksibilnost instalacije i primjene

Laserski projektor BenQ LK970 omogućuje jedinstveni i inovativni vizualni prikaz u različitim primjenama, uključujući instalacije u 360° i u portretnoj orijentaciji. Vodoravni i okomiti pomak leće i snažno zumiranje savršeni su za prilagođavanje instalacije, a način rada na velikoj nadmorskoj visini i "prazan" način rada uz nula lumena proširuju mogućnosti održavanja dojmljivih prezentacija u različitim okruženjima.

 

Pojednostavljena upotreba i upravljanje

Uz ugrađeni HDBaseT, LK970 podržava prijenos Full HD signala na veliku daljinu (do 100 metara) pomoću jeftinih Ethernet kabela. Kompatibilnost LAN upravljanja uz vodeća rješenja trećih strana, uključujući Extron, Crestron, AMX, kao i BenQ MDA omogućuju IT rukovoditeljima upravljanje i održavanje mreža koje se sastoje od više projektora.

 

Da biste saznali više o projektorima tvrtke BenQ, posjetite http://business-display.benq.com/

 

# # #

O korporaciji BenQ

Utemeljena na korporativnoj viziji "Donosimo uživanje i kvalitetu u vaš život", korporacija BenQ vodeći je svjetski proizvođač humane tehnologije i rješenja koja teže pojednostavljenju i obogaćenju svakog aspekta života korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju, tvrtka je usredotočena na aspekte koji su danas važni za većinu korisnika: životni stil, posao, zdravstvena skrb i obrazovanje te nastoji omogućiti kvalitetniji život i učenje, veću učinkovitost i bolje zdravstvene uvjete. Sredstva kojima to nastoji postići obuhvaćaju proizvode motivirane ljudima i tehnologije koje obuhvaćaju digitalne projektore, monitore, interaktivne zaslone velikog formata, proizvode s tehnologijom zvuka, potrošačke proizvode u oblaku i rješenja za rasvjetu. Zato što je to važno. 

 

O korporaciji BenQ Group

Korporacija BenQ Group ima prihod od 22 milijardi dolara i obuhvaća gotovo 20 neovisnih društava koja posluju u više od 30 država u mnogobrojnim granama industrije i kombiniranu radnu snagu s više od 100.000 zaposlenika.  Svaki član Grupacije priznati je lider u svojoj branši, koji doprinosi golemim resursima Grupacije BenQ, istraživanju i razvoju te donosi strateške prednosti.  Primjenom vertikalnih specijalizacija svake tvrtke na horizontalna tržišta, Grupacija BenQ upravlja visoko učinkovitim lancem vrijednosti uz neusporedivu mogućnost pružanja ključnih komponenti i rješenja svjetske klase u sljedećim granama gospodarstva: TFT-LCD, zelena energija, fine kemikalije i napredni materijali, osvjetljenje, IC dizajn, precizne komponente, integracija sustava, brendirano poslovanje i usluge.  Korporacija je posvećena profitabilnom i održivom poslovanju koje dijeli njezinu dugotrajnu viziju, "Donosimo zadovoljstvo i kvalitetu u vaš život".

Tvrtke Grupacije BenQ su:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svjetski proizvođač TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. i Raydium Semiconductor Corp.