Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ EW277HDR zaslon za uživanje u videu donosi iznimnu HDR zabavu svojim gotovo stvarnim bojama

Full HD LED monitor od 27” nudi tehnologiju VA ploče i audiovizualna poboljšanja

EW277HDR

BenQ, vodeći globalni inovator u zaslonima, danas je stavio na tržište EW277HDR monitor za uživanje u videu, koji kombinira napredne ploče za okomito poravnanje (VA) i ekskluzivnu svjetlinu, razlučivost, brigu za oči i tehnologije poboljšanja zvuka posebno projektirane kako bi osigurale nenadmašnu kvalitetu gledanja videa.

 

Maksimizacijom popularnosti najnovijeg HDR sadržaja za zabavu EW277HDR donosi tehnologiju VA ploče s visokim prirodnim kontrastom od 3000:1, velikim rasponom boje koji doseže 93 % kinematografskog DCI-P3 prostora boje i pojačanom svjetlinom od 400 nita kako bi pružila virtualni multimedijski užitak uz brigu za oči i moderan dizajn koji su vodeći u industriji.

 

“Svaki detalj na EW277HDR projektiran je kako bi oduševio one koji uživaju u digitalnoj zabavi,” kaže Conway Lee, predsjednik BenQ korporacije. “Prekrasan za samo gledanje, EW277HDR stvarno postaje živ kada prikazuje HDR sadržaj, neovisno o tome gledate li film, glazbeni videozapis ili igrate videoigru.”

 

Na temelju tehnologije VA ploče visokog kontrasta, EW277HDR stvara ogroman prirodni kontrast od 3000:1 za prave boje, posebne detalje i profinjena stupnjevanja čak i na tamnim slikama. Ekskluzivna značajka poboljšanja svjetline povećava vršnu svjetlinu koju ima EW277HDR na 400 nita, čime omogućuje dinamički kontrast i proširenje ukupnog dinamičkog raspona između prave crne i sjajne bijele. Svojim prekrasnim prikazom HDR10 sadržaja EW277HDR dovodi korisnika u fantastično realistične slikovne prikaze i kopira prave boje prirodnog svijeta.

 

Budući da značajno prelazi klasične LED monitore s 93 % pokrivanja proširivog DCI-P3 raspona boje koji primjenjuju industrije digitalnog kina i emitiranja, EW277HDR točno prikazuje 100 % standarda boje Rec. 709 HDTV. Osim toga, EW277HDR ima dodatne pojačivače za istinski ispunjavajuće iskustvo gledanja videa sa super razlučivošću za lijepi sadržaj standardne definicije i pametno fokusiranje za isticanje odabranih dijelova zaslona, savršeno za gledanje dijeljenih videozapisa na internetu.

 

Opremljen s više VGA i HDMI izlaza, EW277HDR uključuje ugrađene zvučnike kako bi pružio virtualni užitak. Za vrijeme produljenih sesija zabave EW277HDR ima sveobuhvatnu tehnologiju brige za oči koja štiti vid gledatelja s ekskluzivnim tehnologijama niske plave svjetlosti, bez treperenja i dodatne pametne svjetline koje je globalna institucija za certifikaciju sigurnosti TÜV Rheinland potvrdila kao uistinu dobre za ljudske oči.

 

Da biste saznali više o BenQ monitorima za uživanje u videu, posjetite BenQ.eu.

 

# # #

 

n  O korporaciji BenQ

Utemeljena na korporativnoj viziji "Donosimo uživanje i kvalitetu u vaš život", korporacija BenQ vodeći je svjetski proizvođač humane tehnologije i rješenja koja teže pojednostavljenju i obogaćenju svakog aspekta života korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju, tvrtka je usredotočena na aspekte koji su danas važni za većinu korisnika: životni stil, posao, zdravstvena skrb i obrazovanje te nastoji omogućiti kvalitetniji život i učenje, veću učinkovitost i bolje zdravstvene uvjete. Sredstva kojima to nastoji postići obuhvaćaju proizvode motivirane ljudima i tehnologije koje obuhvaćaju digitalne projektore, monitore, interaktivne zaslone velikog formata, proizvode s tehnologijom zvuka, potrošačke proizvode u oblaku i rješenja za rasvjetu. Zato što je to važno.

 

n  O korporaciji BenQ Group

Korporacija BenQ Group ima prihod od 22 milijarde dolara i uključuje gotovo 20 neovisnih društava koja posluju u više od 30 država u mnogobrojnim industrijama i kombiniranu radnu snagu s više od 100.000 zaposlenika. Svaki član korporacije priznati je lider u svojoj branši, koji doprinosi golemim resursima korporacije BenQ, istraživanju i razvoju te donosi strateške prednosti. Primjenom vertikalnih specijalizacija svake tvrtke na horizontalna tržišta, Grupacija BenQ upravlja visoko učinkovitim lancem vrijednosti uz neusporedivu mogućnost pružanja ključnih komponenti i rješenja svjetske klase u sljedećim granama gospodarstva: TFT-LCD, zelena energija, fine kemikalije i napredni materijali, osvjetljenje, IC dizajn, precizne komponente, integracija sustava, brendirano poslovanje i usluge. Korporacija je posvećena profitabilnom i održivom poslovanju koje dijeli njezinu dugotrajnu viziju, "Donosimo zadovoljstvo i kvalitetu u vaš život". Tvrtke Grupacije BenQ su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svjetski proizvođač TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. i Raydium Semiconductor Corp.

# # #