Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM

Moderni BenQ monitori nove generacije promiču optimizaciju produktivnosti i pojednostavljeni životni stil

G80

Moderni BenQ monitori nove generacije promiču optimizaciju produktivnosti i pojednostavljeni životni stil

Nova G80 serija uključuje minimalistički stil i naprednu zaštitu očiju

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM


BenQ, međunarodno priznati distributer uređaja za digitalni životni stil danas je objavio G80 seriju modernih monitora projektiranih za pojednostavljenje modernog životnog stila s istaknutom elegancijom, zaštitom očiju vodećom u industriji i tehnologijama za udobnost korisnika.

Uz raspon izdašnih veličina zaslona od 24” do 27” BenQ GW2480, GL2580H, GL2580HM i GW2780 LED monitori imaju iznimnu Full HD 1080p kvalitetu slike u odabiru napredne tehnologije IPS ploče sa širokim kutovima gledanja od 178˚H/V ili TN za vrijeme odziva brzine svjetlosti od 2 ms.

“Monitori G80 serije uključuju najnoviju osjetljivost BenQ dizajna,” kaže Conway Lee, predsjednik BenQ Corporation. “Njihovi prelijepi, elegantni oblici savršeno se uklapaju u prirodnu funkcionalnost kako bi istakli potpunu jednostavnost u svakodnevnom životu i radu.”


Novi industrijski dizajn za jednostavnu produktivnost i elegantne životne stilove

Za čiste rade prostore i moderne životne stilove monitori G80 serije nude potpuno novi minimalistički dizajn koji ima luksuzni završni sloj s izvrsnom teksturom. S izrazito tankim plohama od ruba do ruba debljine samo 6,6 mm, što je gotovo polovica njihovih prethodnika, G80 monitori minimiziraju ometanja kako bi stvorili praktički savršene konfiguracije s više ploča.


Dopunjujući modernu estetiku, G80 serija osigurava nevidljivi sustav upravljanja kabelima lijepo skriven u nosač monitora za pametnu organizaciju kabela, uz lijepo oblikovano postolje bez nevažnih rubova i s kosim dizajnom za tipkovnice za čisti funkcionalni izgled i prošireni prostor radne površine.


Tehnologija zaštite očiju i pametne svjetline vodeća u industriji

Monitori G80 serije osigurava ekskluzivne BenQ tehnologije slabog plavog svjetla i bez treperenja za smanjenje zamora očiju za vrijeme produljenog gledanja. Osim toga, GW2480 i GW2780 nude tehnologiju pametne svjetline vodeću u industriji koja aktivno namješta svjetlinu u skladu sa sadržajem na zaslonu i uvjetima ambijentalnog svjetla kako bi osigurala čistu i kvalitetnu sliku s najugodnijim iskustvom gledanja u svakoj situaciji.

Novi BenQ monitori G80 serije započinju se isporučivati u Aziji i Europi u lipnju. Kako biste saznali više o iznimnim BenQ monitorima, posjetite BenQ.hr