Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

ZOWIE CELERITAS II

BenQ izdaje novu tipkovnicu ZOWIE CELERITAS II i tiskano izdanje podloge za miš ZOWIE G-SR, G-SR SE.

celeritas II

BENQ IZDAJE NOVU TIPKOVNICU ZOWIE I TISKANO IZDANJE PODLOGE ZA MIŠ G-SR

BenQ izdaje novu tipkovnicu ZOWIE CELERITAS II i tiskano izdanje podloge za miš ZOWIE G-SR, G-SR SE.

ZOWIE tim smatra da je optimalan i konzistentan hod tipki najvažnija značajka tipkovnice. Stoga smo se usredotočili na sve aspekte korisničkog dojma prilikom svakog pritiska na tipke. Osim opsežnog tvorničkog testiranja, tipkovnicu su isprobali i profesionalni igrači kako bi provjerili je li stabilna i udobna. Tipkovnicu ste tako mogli vidjeti na velikim događanjima, iako još nije bila dostupna za javnost.

 

ZOWIE CELERITAS II donosi optimalan i precizniji prazan hod tipki (put koji tipka mora proći prije registriranja pritiska). Visoko kvalitetna željezna opruga omogućuje izvršavanje svakog pritiska uz konzistentno povećavanje sile duž cijelog hoda uz poboljšanu izdržljivost koja ispunjava zahtjeve eSportova. CELERITAS II donosi optički prekidač, koji sprječava dvostruke pritiske tipki. Također je opremljena osvijetljenim tipkama, čija se svjetlina može podešavati ili potpuno isključiti.  Smatramo da to omogućuje udobniju upotrebu bez obzira na to igrate li u spavaćoj sobi uz isključena svjetla ili pod blještavilom reflektora na turnirima.

ZOWIE G-SR SE naš je odgovor svima koji su tražili osjećaj upotrebe stare, plave podloge za miš G-SR.  Svjesni smo da iako crna G-SR ima istu površinu, korisnici osjećaju razliku jer površina nije tiskana. G-SR SE sadrži otisak, za koji vjerujemo da pruža isti osjećaj pri upotrebi kao i prethodna plava podloga ZOWIE G-SR koja nekim igračima nedostaje.

ZOWIE CELERITAS II uskoro će biti dostupna u svim trgovinama, a ZOWIE G-SR SE samo u nekima. Pratite naše društvene medije kako biste saznali informacije o dostupnosti u vašoj regiji.

 

n  O marki ZOWIE

Marka ZOWIE predstavljena je krajem 2008. i posvećena je razvoju najbolje opreme za kompetitivne igrače koja povećava izglede za pobjedu u eSportovima. Od 2015. marka ZOWIE u vlasništvu je korporacije BenQ, koja predstavlja proizvodni asortiman za istinsko natjecateljsko iskustvo i uživanje. 

 

n  O korporaciji BenQ

Utemeljena na korporativnoj viziji "Donosimo uživanje i kvalitetu u vaš život", korporacija BenQ vodeći je svjetski proizvođač humane tehnologije i rješenja koja teže pojednostavljenju i obogaćenju svakog aspekta života korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju, tvrtka je usredotočena na aspekte koji su danas važni za većinu korisnika: životni stil, posao, zdravstvena skrb i obrazovanje te nastoji omogućiti kvalitetniji život i učenje, veću učinkovitost i bolje zdravstvene uvjete. Sredstva kojima to nastoji postići obuhvaćaju proizvode motivirane ljudima i tehnologije koje obuhvaćaju digitalne projektore, monitore, interaktivne zaslone velikog formata, digitalne fotoaparate i kamere, prijenosne računalne uređaje i rješenja za rasvjetu. Zato što je to važno.