Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ predstavlja genijalni dizajnerski monitor PD2710QC s jednim USB-C priključkom

Prvi svjetski dizajnerski monitor s priključnom stanicom USB-C

pd2710qc

BenQ predstavlja genijalni dizajnerski monitor PD2710QC s jednim USB-C priključkom, profesionalnim načinima prikaza i ultramodernim dizajnom

PD2710QC LED zaslon pruža 100%-tne sRGB Technicolor performanse, razlučivost 2K QHD, i zaštitu očiju Eye Care

 

BenQ, međunarodno priznati proizvođač uređaja za digitalni životni stil, danas je predstavio dizajnerski monitor PD2710QC, 27-inčni QHD (2.560x1.440) IPS LED zaslon koji pruža 100%-tnu preciznost sRGB boja i široki vidni kut. Uz prvu USB-C priključnu stanicu na dizajnerskom monitoru, PD2710QC donosi načine rada za CAD/CAM, animaciju i simulaciju tamne sobe za specijalizirane primjene.

 

“Dizajniran za dizajnere, PD2710QC ostvarit će vaše profesionalne inspiracije,” rekao je Conway Lee, predsjednik korporacije BenQ. "Inovacije kao što su tehnologija USB-C, Technicolor performanse i inovativna tehnologija zaštite očiju eye-care u elegantnom i jednostavnom kućištu inspiriraju kreativnost i produktivnost.”

 

Prvi svjetski dizajnerski monitor s priključnom stanicom USB-C
PD2710QC omogućuje punjenje prijenosnog računala, prijenos podataka, internetsku vezu te prijenos zvuka i slike putem samo jednog kabela USB-C. Uz istovremeno napajanje sa 61 W snage za prijenosno računalo ili mobilne uređaje, jednostruka USB-C superbrza veza od 5 Gbps monitora PD2710QC pruža više priključaka za zvuk, video, mrežu i USB za kvalitetu nekomprimiranih 2K QHD videozapisa.

Certificirana profesionalna kvaliteta boja i slike
Uz 100%-tno pokrivanje palete sRGB i Rec. 709, PD2710QC precizno prikazuje boje, a dojam pojačava struktura IPS panela, koja jamči dosljedni prikaz boja iz svakog vidnog kuta. Osim toga, PD2710QC pruža precizan prikaz boja s Technicolor certifikatom, čime se ispunjavaju strogi holivudski standardi preciznosti boja koji se primjenjuju u industriji digitalnih sadržaja i zabave.

 

PD2710QC stvara kristalno oštru sliku razlučivosti 2K QHD (2.560 x 1.440), čime se omogućuje produktivna upotreba zaslona za inženjere, grafičare i fotografe. Prilagođeni načini monitora PD2710QC: CAD/CAM, Animacija i Tamna soba naglašavaju karakteristike zaslona za optimalni prikaz u specijaliziranim primjenama.

 

Zaštita očiju vodeća u klasi

PD2710QC donosi tehnologiju prikaza slike bez treperenja, čime se štite oči i vid, a posebni način prikaza slabog plavog svjetla filtrira štetni plavi spektar za manje zamaranje očiju.

 

Osim što je progresivnog dizajna s prikazom slike od ruba do ruba s minimalnim obrubom sa svih strana, metalna struktura monitora PD2710QC "svemirskosive" boje može se montirati na VESA zid. Tu su i ugrađeni zvučnici te podrška za HDMI i DisplayPort.

 

Da biste saznali više o vrhunskim monitorima tvrtke BenQ, posjetite BenQ.hr