Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ predstavlja GS1

Prijenosni LED projektor bez kabela za obiteljsko uživanje na otvorenom Obavezna oprema za večernju zabavu na kampiranju

GS1

BenQ, vodeći svjetski dobavljač digitalnih inovacija za životni stil, predstavlja novo rješenje za zabavu na otvorenom koje će pretvoriti noćno kampiranje u doživljaj koji nikad nećete zaboraviti. GS1 je oprema za kampiranje bez koje nećete željeti napustiti kuću!

 

Lee Conway, glavni izvršni direktor i predsjednik korporacije BenQ, kaže: “Rastom popularnosti kampiranja i odmora na otvorenom, obitelji traže nove aktivnosti koje će im pomoći da kvalitetno provedu zajedničko vrijeme. GS1 savršeno je rješenje koje nudi prijenosnu zabavu prikladnu za sve uzraste. Oduševljeni smo što možemo predstaviti ovaj novi projektor, dovoljno malen da se smjesti u bilo koji prostor, što mu osigurava mjesto među vašim stvarima za kampiranje.”

 

Potpuno novi način zabave

Prikaz internetskog sadržaja poput filmova, glazbe i videa odvija se u sekundi i nikad nije bio jednostavniji. Za gledanje sadržaja možete iskoristiti i aplikaciju na mobilnom telefonu. GS1 funkcionira po principu „uključi i radi“ (plug and play), prenosiv je i vrlo malih dimenzija – praktično stane na dlan – a dolazi s ugrađenim USB čitačem. Drugi kamperi zavidjet će vam na lakoći kojom se ovaj projektor koristi – bez petljanja s kabelima, upogonit ćete ga u nekoliko sekundi. Mogućnost slušanja zvuka na vašim Bluetooth zvučnicima stvara dojam kao da ste u pravom kinu. Baterija projektora GS1 može izdržati tri sata, što je više nego dovoljno za večernju zabavu. Kada vam je potrebno više od toga – jednostavno zamijenite bateriju i uživajte u nastavku večeri. Ovaj projektor bez kabela zaista je savršen za zabavu na otvorenom.

 

Impresionirajte prijatelje zabavom koja se pokreće u sekundi

Kad god se smjestite u kampu, jednim jednostavnim dodirom tipke GS1 će se pokrenuti u svega tri sekunde i omogućiti vam da uživate u zabavi s prijateljima sa stilom! Uređaj je opremljen intuitivnim korisničkim sučeljem s ulazima koji omogućuju multimedijsku zabavu i reprodukciju internetskih sadržaja. Automatska trapezoidna korekcija prilagođava sliku površini projiciranja – bez obzira radi li se o šatoru, automobilu ili kamp-kućici. Prvi puta kada ga pokrenete, čarobnjak za postavljanje projektora GS1 olakšat će vam podešavanje čak i ako niste tehnički potkovani i automatski pohraniti vaše postavke tako da je sljedeći put spreman za korištenje. Gdje god da ga koristite, visina stalka može se podesiti ručno da bi se projektor prilagodio visini vaše privremene površine za projiciranje. GS1 može s vama kamo god krenete. 

 

Oprema za kampiranje na otvorenom prilagođena za svakodnevni obiteljski život

GS1 je opremljen standardnim gumenim kućištem, savršen za obitelji koje traže dodatnu zaštitu. Čak i ako ga slučajno srušite na pod, GS1 s opcionalnim kućištem je otporan na padove i preživjet će pad s visine od 60 centimetara. Što ako prolijete piće? Nema razloga za brigu jer je gumirano kućište otporno na polijevanje po standardu IPX1. Za razliku od ostalih projektora, GS1 se minimalno zagrijava pa ga znatiželjna djeca mogu dirati bez bojazni da će ozlijediti ruke.

 

Toliko kompaktan da ga nikad ne trebate ostavljati doma

Pakiranje za kampiranje može biti stresno jer vam uvijek nedostaje prostora. GS1 je dovoljno malen (13,9 cm x 14,6 cm) da ga možete smjestiti u bilo koji prtljažnik ili pretinac. Kompaktan, ali snažan, GS1 zajedno s baterijom teži svega jedan kilogram i možete ga smjestiti na dlan. S jednim od najkraćih objektiva, GS1 može projicirati sliku dijagonale 60” sa svega metar udaljenosti tako da nećete smetati susjedima zauzimanjem dodatnog prostora.

 

Uživajte u vrhunskom filmskom doživljaju

Čak i pri slabom svjetlu, GS1 projicirat će sliku vrhunske kvalitete na vaš šator, kamp-kućicu ili mobilnu kuću baš svaki put. GS1 nudi nekoliko načina prikaza slike: podrazumijevani način prikaza Camping je svjetliji od načina prikaza Movie da bi kompenzirao vanjsku rasvjetu po noći. Tu je i način prikaza Vivid koji vam omogućuje da projektor koristite i kada se vratite kući na način koji vam odgovara.

 

Za više informacija posjetite www.BenQ.hr.