Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ na sajmu ISE 2016 demonstrira briljantnu kvalitetu i dizajn te najnovije inovacije na području zaslona i projektora

BenQ na sajmu ISE 2016 demonstrira briljantnu kvalitetu i dizajn te najnovije inovacije na području zaslona i projektora

Laserska projekcija, pametni oglasni zasloni i 4K kućno kino za videofile glavne su s novosti vodećeg sajma u branši

BenQ, međunarodno cijenjeni inovator na područjima digitalnih oglasnih zaslona i projektora, objavio je napredna rješenja koja će predstaviti na sajmu ISE 2016. BenQ će od 9. do 12. veljače izlagati sedmu godinu za redom na sajmu ISE u Amsterdamu, a ove godine smješten je na štandu 4-U24 u paviljonu 4. Osim za predstavljanje novih uređaja, BenQ će na sajmu ISE predstaviti i svoja softverska rješenja za integraciju. Sve to omogućuje stvaranje jedinstvenih i specijaliziranih sustava uključujući projektore s laserskim izvorom svjetla, pametne zaslone kojima upravljate putem aplikacija koje omogućuju prikaz sadržaja s USB memorija, kućna kina usklađena sa standardom Rec. 709 te sustave za bežičnu prezentaciju po principu „uključi i radi“.

“Uzbuđeni smo što ove godine na sajmu ISE možemo demonstrirati ne samo našu vodeću ulogu u hardveru, nego i naša elegantna softverska rješenja i mogućnosti vertikalne integracije,” kaže Pete Wang, predsjednik tvrtke BenQ Europe. “Ono što ćemo prikazati rezultat je našeg fokusa na briljantnu kvalitetu i dizajn i omogućuje našim partnerima da ponude najprikladnija rješenja za svakog kupca i da postave čudesne zaslone i sustave za vizualni prikaz na više mjesta nego ikad do sad.”

Postav na sajmu ISE 2016 obećava spektakularno čulno iskustvo, budući da BenQ priprema Club Lounge s mjestom za video DJ-a, digitalni koktel-bar i interaktivno učenje plesa – sve među vrhunskim zaslonima i projektorima. BenQ će također predstaviti referentno kućno kino i pametnu sobu za sastanke, kao i pametnu učionicu.

BenQ Club Lounge na sajmu ISE 2016 bit će popunjen sljedećim tehnološkim inovacijama:

Projekcija u 360˚ i okomita projekcija uz pomoć laserskog svjetla. Nudeći visoku svjetlinu, radni vijek od 20 000 sati i sustav bez žarulje zahvaljujući revolucionarnom laserskom izvoru svjetlosti, laserski projektori LU9715 i LU9235 nude jedinstvene mogućnosti okomite projekcije i projekcije u svim smjerovima te otvaraju posve nove prilike za projiciranje na različite inovativne načine. Revolucionarni pogon s laserskim svjetlom prikazuje upečatljivo intenzivne, ali prirodne boje i ekološki je nastrojen time što na najmanju moguću mjeru smanjuje troškove zamjene žarulje, količinu opasnih materijala i utrošak energije. Velik broj mogućnosti koje uključuju povezivanje putem sučelja 3G-SDI i HDBaseT, ugrađeno pretapanje i prelamanje rubova i više vrsta objektiva BenQove laserske projektore čine najnaprednijim projekcijskim sustavima na tržištu.

Uočljiva projekcija s preciznim pozicioniranjem slike putem projektora PX9710
Profesionalno izrađen za instalacije u velikim prostorima s najsjajnijim slikovnim performansama u razlučivosti XGA pri 7700 ANSI lumena i dvije žarulje, PX9710 nudi fleksibilnost sedam opcionalnih objektiva i dva zamjenjiva kotača boja. Revolucionarni standard povezivanja HDBaseT spaja audio, video i kontrolne signale iz više izvora u jednu vezu koja može pokrivati veliku udaljenost. Zahvaljujući tome, PX9710 najmoćniji je projektor u svom segmentu, s dugotrajnim visokim kontrastom, izvrsnom kvalitetom slike i praktično nepostojećom degradacijom boja.

Softverska rješenja za uređivanje, upravljanje i prikaz profesionalnog sadržaja na zaslonima za oglašavanje. Digitalni oglasi nikad nisu bili lakši uz X-Sign, ekskluzivnu softversku platformu tvrtke BenQ koja omogućuje upravljanje, uređivanje i prikazivanje multimedijskog sadržaja jednostavnim dodirom prsta. U spoju s pametnim zaslonom ST550K razlučivosti 4K s podrškom za prikaz sadržaja s USB memorija, X-Sign pruža neograničene mogućnosti oglašavanja u maloprodaji i drugim područjima.

Revolucionarni 4K projektor i kućno kino za istinske videofile. BenQ je ponosan što na sajmu ISE 2016 može predstaviti vrhunski referentni 4K UHD projektor W11000 4K UHD. Opremljen velikim zumom i ekstremnim mogućnostima okomitog i vodoravnog pomaka objektiva, fleksibilnost instalacije koju ovaj projektor nudi omogućuje pretvaranje bilo kojeg doma u pravo kino. Posjetitelji sajma ISE svjedočit će i objavi još jednog projektora u seriji za kućnu zabavu. Model W8000 pažljivo je konstruiran, izgrađen i individualno kalibriran i prikazuje vjerne boje po standardu Rec. 709 omogućujući vam da dožvite boje upravo onakvima kakvima ih je redatelj zamislio. Zahvaljujući izboru od pet opcionalnih objektiva, W8000 uklopit će se u svako kućno kino.

Bežični prikaz Full HD prezentacija po principu „uključi i radi“ na poslovnim sastancima. Brzim povezivanjem i dodirom tipke za početak prezentacije, InstaShow omogućuje prezentatorima da odmah počnu bežično prikazivati Full HD sadržaj bez instalacije pogonskih programa ili kabelskog povezivanja. Wi-Fi veza na frekvenciji od 5 GHz po standardu 802.11ac osigurava gladak bežični prijenos bez zastajkivanja i čekanja na učitavanje sadržaja.

BenQ će pored ovoga prikazati i niz drugih rješenja za vizualni prikaz, uključujući videozidove sa supertankim okvirima, profesionalne instalacijske projektore i višedodirne interaktivne zaslone velikog formata i visoke razlučivosti, za komercijalne, institucionalne i potrošačke primjene.

Posjetite www.benq.hr da saznate više o proizvodima tvrtke BenQ.

O korporaciji BenQ
Korporacija BenQ osnovana na viziji donošenja užitka i kvalitete u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” Tvrtka je vodeći svjetski dobavljač tehnologije i rješenja koja želi poboljšati i obogatiti svaki aspekt života svojih korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju tvrtka je usredotočena na životne aspekte koji danas ljudima najviše znače – životni stil, poslovanje, brigu o zdravlju i obrazovanje – sa željom da pomogne ljudima živjeti bolje, povećati učinkovitost, osjećati se bolje i poboljšati učenje. U tvrtkinoj ponudi nalazi se širok portfelj proizvoda i ugrađenih tehnologija kojima su u fokusu prije svega korisnici – uključujući projektore, monitore, interaktivne zaslone velikog formata, zvučne proizvode, proizvode i usluge u oblaku, mobilne komunikacije i rasvjetu koja se uklapa u životni stil.

O Grupi BenQ
Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 22 milijarde USD koji se sastoji od gotovo 20 nezavisnih tvrtki koje su prisutne u više od 30 zemalja svijeta u brojnim industrijskim sektorima, s ukupno više od 100 000 zaposlenih. Svaki član Grupe BenQ prepoznati je lider u svom vlastitom području i pridonosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju i specifičnim strateškim prednostima. Korištenjem vertikalne specijaliziranosti svake pojedine tvrtke kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, Grupa BenQ kontrolira vrijednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rješenja svjetske klase u sljedećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, precizne kemikalije i napredni materijali, rasvjeta, dizajn integriranih krugova, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dijele dugotrajnu viziju donošenja užitka i kvalitete u život korisnika.

Tvrtke BenQ Grupe su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svjetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. i Raydium Semiconductor Corp..