Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ predstavlja novi uređaj za digitalno oglašavanje ST550K za inteligentniju komunikaciju s kupcima

BenQ predstavlja novi uređaj za digitalno oglašavanje ST550K za inteligentniju komunikaciju s kupcima

BenQ, međunarodno poznati dobavljač inovacija za životni stil i ekspert u sustavima za oglašavanje, sa zadovoljstvom predstavlja ST550K – briljantan novi dodatak svojoj liniji uređaja za digitalno oglašavanje. Osmišljen da bi pomogao tvrtkama da komuniciraju sa svojim kupcima na jednostavniji i pametniji način, ST550K spaja širok spektar mogućnosti u jedno rješenje koje stvara poboljšani doživljaj unutar dućana. Elegantno dizajniran uređaj vrlo tankog okvira donosi 4K2K ultra HD rezoluciju, softver za stvaranje i upravljanje sadržajima X-Sign, program za upravljanje više uređaja MDA (Multiple Display Administrator) te prilagođeni operativni sustav Android™ koji omogućuje reprodukciju s USB-a, povezivanje putem sučelja MHL (Mobile High-Definition Link) kao i bežični prikaz putem BenQove mobilne aplikacije QCast, čime se uklanja potreba za dodatnim programima za reprodukciju. Ovaj 55“ pametni zaslon za oglašavanje je sve što vam treba za prikazivanje i upravljanje digitalnim oglasima u maloprodaji, restoranima ili korporativnim okruženjima.

“Današnjim svijetom dominira potreba za dinamičnom interakcijom i aktivacijom korisnika. Za tržišne marke, uključujući tu i nas same, izgradnja korisničkog doživljaja usmjerenog na jednog kupca važnija je nego ikad,” kaže Peter Huang, generalni direktor BenQ Technology Product Centera. “Sustav za digitalno oglašavanje ST550K osmišljen je posebno da pomogne malim tvrtkama stvoriti strategiju aktiviranja kupaca unutar dućana na najjednostavniji i najinteligentniji način, poboljša doživljaj unutar dućana te stvori nove poslovne prilike. Smatrajte ga jednim, integriranim rješenjem za sve probleme koje donosi integracija digitalne tehnologije.”

Glavne značajke sustava za pametno oglašavanje ST550K:
Elegantan i tanak dizajn
Uski rub i tanka forma uređaja ST550K zaslužni su za elegantan izgled koji se uklapa u svako maloprodajno okruženje, bez obzira na to da li se radi o trendseterskom kafiću ili sofisticiranom butiku.

4K2K Ultra HD rezolucija koja impresionira i najoštrije oko
Ultra HD rezolucija 4K2K (3840x2160) najviši je danas dostupan standard vizualnog prikaza. ST550K prikazuje i najsitnije detalje na slici kako bi ostavio najbolji dojam, a u odnosu na 1080p Full HD zaslone nudi četiri puta veći prostor za prikaz informacija.

Softver za stvaranje i upravljanje sadržajima X-Sign
Aplikacija X-Sign pomaže tvrtkama da uređuju, prilagode, upravljaju i prikazuju sve vrste digitalnog sadržaja posve samostalno – od najnovijih prodajnih informacija pa do zadivljujućih kataloga proizvoda ili jelovnika. Aplikacija je jednostavna i intuitivna za korištenje, čak i početnicima.

• Trenutni doživljaj „uključi-i-radi“ s ugrađenom aplikacijom za prikaz sadržaja X-Sign
• Više od 30 prilagođenih predložaka za stvaranje i uređivanje sadržaja bez muke
• Ugrađena daljinska kontrola omogućuje upravljanje uređajem iz daljine

Prilagođeni operacijski sustav AndroidTM OS
Android OS ugrađen u ST550K dolazi s korisnim aplikacijama za prikaz sadržaja, od WPS Officea do preglednika weba i multimedijskog playera. S različitim mogućnostima za prikaz digitalnih sadržaja unutar dućana, nema potrebe za instalacijom dodatnih programa:

• USB reprodukcija omogućuje prikaz multimedijskih datoteka izravno s USB memorija, bez potrebe za povezivanjem s računalom i kompliciranja s kabelima
• MHL sučelje omogućuje besprijekorni prikaz sadržaja s pametnih uređaja opremljenih MHL-om
• Bežični prikaz putem QCasta * omogućuje zrcaljenje digitalnog sadržaja s računala ili pametnih uređaja na veliki zaslon

Ova zaštićena platforma omogućuje vam potpunu kontrolu nad uređajem ST550K, osiguravajući prikladno korištenje zaslona tako što sprječava preuzimanje i upotrebu neovlaštenih programa, što smanjuje neočekivane zastoje u radu ili kvarove.
*Dostupno s dodatkom QCast koji se kupuje zasebno

Softver za upravljanje MDA
MDA vam pomaže da istovremeno upravljate s više uređaja ST550K spojenih na lokalnu mrežu. Pored izuzetne praktičnosti, ova aplikacija nudi i druge mogućnosti poput integracije sa središnjim nadzorom i mogućnost jednostavnog isključivanja zaslona koji se ne koriste, čime se ostvaruju značajne energetske uštede.

Aplikacija WPS Office
Jedan od najpopularnijih uredskih paketa za Windows, WPS Office omogućuje vam otvaranje praktično bilo koje datoteke, uključujući PDF dokumente te dokumente stvorene u Microsoftovom Wordu, PowerPointu ili Excelu.

BenQ ST550K bit će dostupan širom svijeta od lipnja 2015. Za više informacija, posjetite www.BenQ.hr.