Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ na natjecanju Comic Con Finals u Bukureštu objavio sponzorstvo turnira ESL South East Europe

BenQ na natjecanju Comic Con Finals u Bukureštu objavio sponzorstvo turnira ESL South East Europe

Spajajući iskustvo i ustrajnost, BenQ u finale donosi vrhunske performanse kao službeni sponzor monitora za igrače

BenQ, globalno priznati dobavljač inovacija za digitalni životni stil i predvodnik u profesionalnim monitorima za igranje, ponosno objavljuje da se pridružio turnirima South East Europe Championship (prva sezona), elitnog globalnog niza profesionalnih igraćih turnira koje organizira Electronics Sports League (ESL). Partnerstvo je objavljeno neposredno prije događaja koji se željno iščekivao i koji je okupio najbolje igrače i entuzijaste iz regije u natjecanju u sklopu okupljanja East European Comic Con 2015., od 8. do 10. svibnja u Bukureštu u Rumunjskoj.
                                              

Ove godine BenQ će također udružiti snage s ESL-om, najvećom svjetskom tvrtkom iz područja e-sporta, kao glavni sponzor prve sezone turnira koji će u 2015. etablirati profesionalno igranje u jugoistočnoj Europi, s ciljem da se u ovoj regiji održi uspješno profesionalno natjecanje. Zajedno s ELS-om i drugim partnerima, BenQ će osigurati da sve natjecateljske pozornice i prostori za uvježbavanje ne samo zadovolje nego i nadiđu igraće standarde svjetske klase, uz 60 svojih vrhunskih profesionalnih monitora za igranje, među kojima se nalaze BenQ XL2430T kao i nova perjanica XL2730Z.

“BenQ se tijekom protekle četiri godine pokazao kao sjajan saveznik u e-sportu, podržavajući događaje i timove diljem svijeta,” izjavio je Martin Kadinov iz organizacije ESL South East Europe. “Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je važno imati partnere kao što je BenQ, ne samo zato što nam pomažu stvoriti savršene uvjete za natjecanje najboljih igrača na svijetu, nego i zato što dijele našu viziju e-sporta.”

BenQova nova 27“ perjanica iz serije monitora XL: XL2730Z
Tim tvrtke BenQ ustrajan je u tome da donese vrhunsku tehnologiju nadohvat ruke i oduševljen što može objaviti da je tvrtkina perjanica među profesionalnim monitorima za igranje, XL2730Z, postao službeni monitor koji će se koristiti tijekom finala natjecanja South East European Championship. Opremljen QHD rezolucijom za vrhunsku kvalitetu slike do najsitnijih detalja, frekvencijom osvježavanja od 144 Hz i vremenom odziva od 1 ms (GTG), inovativni XL2730Z zajamčeno nudi ultimativno iskustvo igranja. Monitor XL2730Z može se pohvaliti i tehnologijom Motion Blur Reduction koja osigurava najzaglađenije moguće pokrete te tehnologijom VESA DisplayPort Adaptive-Sync koja minimizira zastajkivanje i razrezivanje slike, nudeći zajednicama igrača diljem svijeta zadovoljavajuće glatke i ultra-brze performanse. Druge inovativne karakteristike uključuju Smart Scaling i Color Vibrance koje omogućuju igračima da prilagode svjetlinu, boju i prikaz. Mjerne oznake za podešavanje monitora omogućuju im, pak, da prilagode monitor svojim specifičnim potrebama. BenQ se također iznimno brine da zaštiti oči igrača od svjetla plavog spektra i titranja ugradnjom načina rada Low Blue Light i tehnologije protiv titranja i u ovaj novi monitor za igrače.

“Isprobajte sami”: poseban doživljaj za igrače i publiku
Pored toga što je ekskluzivni monitor za igranje tijekom finala natjecanja ESL South East Europe, novi XL2730Z bio je dostupan i svim posjetiteljima u sklopu doživljaja „Isprobajte sami“ na BenQovom štandu na okupljanju Comic Con Expo, a za lokalna natjecanja bilo je postavljeno i posebno područje za igranje. XL2730Z dostupan je širom svijeta od proljeća 2015.

Pete Wang, predsjednik tvrtke BenQ Europe, kaže: “Ponosni smo što možemo objaviti partnerstvo s ESL-om i od samog početka biti jedan od pokretača profesionalnog igranja u regiji jugoistočne Europe. Igranje na profesionalnoj razini zahtijeva vještinu, stručnost i odlučnost, što su karakteristike koje su uspješno razvili i BenQ i organizacija ESL, postavši tako jedni od najsnažnijih partnera u e-sportu. Ovo sponzorstvo sjajna je prilika da pokažemo našu podršku igračkoj zajednici i pridonesemo razvoju e-sporta. Čvrsto vjerujemo da će ovo partnerstvo dovesti ESL South East Europe, ali i tvrtku BenQ na sasvim nove razine.”

Dodatne informacije o natjecanju ESL South East Europe Championships na Comic Conu dostupne su na web-mjestima:
http://pro.eslgaming.com/south-east-europe/
http://comic-con.ro/
https://www.facebook.com/pages/BenQ-Romania/122444717831770

Za više informacija o BenQovim monitorima za igrače, molimo posjetite Gaming.BenQ.Com.

O korporaciji BenQ
Korporacija BenQ cijenjeni je globalni dobavljač uređaja za digitalni životni stil koja svojim proizvodima postavlja nove trendove. Tvrtka je osnovana na obećanju donošenja užitka i kvalitete u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” S jasnim uvidom u zahtjeve korisnika koji se neprekidno mijenjaju, BenQ na jedinstveni način stvara savršenu ravnotežu vodeće tehnologije i prepoznatljivog dizajna kako bi ponudio vizualna i mobilna rješenja koja podižu životni stil korisnika na novu razinu. BenQ nastavlja oduševljavati korisnike širom svijeta širokim portfeljem proizvoda i tehnologija – od digitalnih projektora, monitora i interaktivnih zaslona velikog formata preko digitalnih fotoaparata i kamera do uređaja za mobilno računalstvo pa sve do rješenja za rasvjetu.

O Grupi BenQ
Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 21 milijarde USD koji se sastoji od više od 15 nezavisnih tvrtki koje su prisutne u više od 30 zemalja svijeta u brojnim industrijskim sektorima, s ukupno više od 100 000 zaposlenih. Svaki član Grupe BenQ prepoznati je lider u svom vlastitom području i pridonosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju i specifičnim strateškim prednostima. Korištenjem vertikalne specijaliziranosti svake pojedine tvrtke kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, Grupa BenQ kontrolira vrijednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rješenja svjetske klase u sljedećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, precizne kemikalije i napredni materijali, rasvjeta, dizajn integriranih krugova, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dijele dugotrajnu viziju donošenja užitka i kvalitete u život korisnika.

Tvrtke BenQ Grupe su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svjetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. i Raydium Semiconductor Corp..