Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

BenQ i Fnatic zajedno unapređuju e-sport

BenQ i Fnatic zajedno unapređuju e-sport

Spoj truda i iskustva dvaju vodećih igrača donijet će više uzbuđenja u svijet igranja

BenQ, globalno priznati dobavljač inovacija za digitalni životni stil i predvodnik u profesionalnim monitorima za igranje sa zadovoljstvom objavljuje partnerstvo s Fnaticom u kojem postaje Fnaticov službeni sponzor za monitore. Igranje na profesionalnoj razini traži vještinu, znanje i odlučnost, što su karakteristike koje je Fnatic uspješno razvio, postavši jedan od najpouzdanijih partnera u e-sportu. Pored toga  što će svakom profesionalcu iz redova Fnatica osigurati njegov vlastiti zadivljujući monitor za igranje, BenQ će također uskoro surađivati s Fnaticom kako bi prikupio i iskoristio važne povratne informacije igrača u razvoju novih proizvoda.

BenQ i Fnatic uzbuđeni su što mogu spojiti dva globalno priznata imena iz područja e-sporta. Budući da je svakom igraču poznato da je igranje u detaljima, BenQ će s Fnaticom surađivati kako bi svoje monitore učinio prvim izborom elitnih igrača i profesionalnih igrača čije vrijeme tek dolazi.
                       

Wouter Sleijffers, glavni izvršni direktor Fnatica kaže:
"Fnatic je uzbuđen zbog novog sponzorskog dogovora s BenQom. Ako nekome nije već poznato, BenQ je jedan od najboljih proizvođača monitora za računala na svijetu i mnogo profesionalci iz svijeta e-sporta koriste BenQove monitore svaki dan. Za Fnatic je zaista izvrsno što može računati na podršku snažnog igrača kao što je BenQ. Veselimo se suradnji s BenQom budući da su nam već poznate neke od cool stvari koje planiramo zajedno. Uskoro ćete moći saznati više o tome!"

Pete Wang, predsjednik tvrtke BenQ Europe kaže:
“Istinski smo ponosni što je tim kao što je Fnatic odabrao BenQove monitore za profesionalne igrače i što može uživati u njihovim vrhunskim karakteristikama. Ovo je sjajna prilika za nas koja nam omogućuje da pružimo podršku igračima i pridonesemo e-sportu. Vjerujemo da će ovo partnerstvo omogućiti i Fnaticu i BenQu da se uzdignu na sljedeću razinu.”

Partnerstvo je započelo 1. travnja i donijet će uzbudljive nove sadržaje koje će zajedno stvoriti BenQ i Fnatic.
Za više informacija, molimo posjetite www.BenQ.com i http://gaming.benq.com/.

 O Fnaticu
Fnatic je jedna od najvećih međunarodnih organizacija u e-sportu još od svog osnivanja 2004. i dom je nekima od najuspješnijih profesionalnih igračkih timova u naslovima kao što su League of Legends, CounterStrike: GO, Hearthstone, SMITE, Battlefied 4 i drugima.

Fnatic ima više od pet milijuna sljedbenika i fanova diljem svijeta, s desecima tisuća gledatelja koji iz dana u dan prate naše profesionalne igrače.

 O korporaciji BenQ
Korporacija BenQ cijenjeni je globalni dobavljač uređaja za digitalni životni stil koja svojim proizvodima postavlja nove trendove. Tvrtka je osnovana na obećanju donošenja užitka i kvalitete u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” S jasnim uvidom u zahtjeve korisnika koji se neprekidno mijenjaju, BenQ na jedinstveni način stvara savršenu ravnotežu vodeće tehnologije i prepoznatljivog dizajna kako bi ponudio vizualna i mobilna rješenja koja podižu životni stil korisnika na novu razinu. BenQ nastavlja oduševljavati korisnike širom svijeta širokim portfeljem proizvoda i tehnologija – od digitalnih projektora, monitora i interaktivnih zaslona velikog formata preko digitalnih fotoaparata i kamera do uređaja za mobilno računalstvo pa sve do rješenja za rasvjetu.

 O Grupi BenQ
Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 21 milijarde USD koji se sastoji od više od 15 nezavisnih tvrtki koje su prisutne u više od 30 zemalja svijeta u brojnim industrijskim sektorima, s ukupno više od 100 000 zaposlenih. Svaki član Grupe BenQ prepoznati je lider u svom vlastitom području i pridonosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju i specifičnim strateškim prednostima. Korištenjem vertikalne specijaliziranosti svake pojedine tvrtke kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, Grupa BenQ kontrolira vrijednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rješenja svjetske klase u sljedećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, precizne kemikalije i napredni materijali, rasvjeta, dizajn integriranih krugova, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dijele dugotrajnu viziju donošenja užitka i kvalitete u život korisnika.

Tvrtke BenQ Grupe su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svjetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. i Raydium Semiconductor Corp..