Ovo web-mjesto rabi kolačiće. Ako nastavite pregledavati web-mjesto, pristajete na to da upotrijebimo kolačiće. Možete podesiti i postavke.
Saznajte više.
close

Uvod u korporaciju

Dobro došli u BenQ Corporation – vodeći inovator uređaja digitalnog životnog stila namijenjenih kako bi u vaš život unijeli užitak i kvalitetu.

BenQ je svjetski poznat predvodnik u današnjoj eri konvergencije tehnologija, prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj filozofiji "Užitak je važan". Taj stav ispunjava svaku tehnologiju koja se po prvi put pojavljuje u industriji i svaki pobjednički proizvod koji projektiramo. On prožima naš razvoj proizvoda, model poslovanja, partnerstva i korporacijsku kulturu. On inspirira naše predane zaposlenike i vodi nas u globalno građanstvo.

"Užitak je važan" jer je naše postojanje posvećeno uzdizanju življenja na višu razinu slobode, proizvodnosti, jednostavnosti i užitka. Vjerujemo da će pomoću našeg neprestanog napora u izgradnji bolje budućnosti, stvari zaista izgledati izvrsno!

Zahvaljujući značajnim sredstvima i dokazanom stručnošću u dizajnu proizvoda, vizualnih prikazivanja, mobilnih rješenja i tehnologija mrežne konvergencije, BenQ nudi širok raspon proizvoda:


Projektori

LCD zasloni

LCD televizori

All-in-one računala

Prijenosna računala

Mrežna računala 

Digitalne kamere

Mobiteli

Mobile Devices